Βαθμολογία

Πανιώνιος...παντός καιρού!

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Δόξα Υπέρειας διεξήχθη σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, οι φάσεις ήταν λίγες, ο Πανιώνιος όμως κατάφερε με την δύναμη που έχει να πάρει τη νίκη με δύο γκολ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Καλή στιγμή στο 15' για την Υπέρεια, όταν από μπαλιά του Γκατζόγια στον Παλιούρα, αυτός έσπασε στον Γούναρη μόνος του σε κενή εστία έστειλε το πλασέ του άουτ.

Στο 25' έκανε τη σέντρα ο Κίτσας Γερ. πήρε την κεφαλιά ο Βασιλείου Σ. και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 38' σέντρα του Βασιλείου Β. η κεφαλιά του Βασιλείου Χ. πέρασε άουτ. Στο 42' την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Κίτσα Γ. Στο 50' ο Κίτσας Γερ. έδωσε στον Βασιλείου Χ. και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 52' ο Κίτσας Γ. έκανε ένα πολύ καλό σουτ από πλάγια αλλά απέκρουσε ο κίπερ. Και το 60' ο Ελιζόπουλος Σ. έβγαλε όμορφη σέντρα για τον Κίτσα Γ. και αυτός με σουτ έκανε το 2-0. Η διαιτησία του αγώνα ήταν πολύ καλή.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Απόστολος Κορομηλάς): Κίτσας Ι., Δημόπουλος, Βασιλείου Β., Κανής Η., Ευθυμίου Π., Κίτσας Γερ. (84' Πρίφτης), Βασιλείου Σ. (75' Γκόλσος), Κίτσας Γ., Ελιζόπουλος Σ. (65' Ελιζόπουλος Ν.), Βασιλείου Χ., Βασιλείου Π.

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλους): Σκαντζούρης, Μαργαριτόπουλος, Τσούρης Γ., Ευθυμιάδης, Τσούρης Κ. (87' Τσούρης Ν.), Παπαδόπουλος Α., Γκατζόγιας, Παλιούρας (62' Καλφόγλου), Κερμελίδης, Γούναρης, Τασιόπουλος (65' Τσούνι).

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Κοτούμπας, Τσατσαρώνης.