Βαθμολογία

Διπλό στο...παραπέντε με Νεστορίδη

Η Δάφνη Γλαύκης φιλοξένησε την Αναγέννηση Καλοχωρίου και ηττήθηκε με 1-2. Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους το πέτυχε στο 88' ο Νεστορίδης.                                      

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο απείλησαν με τους Φώτο, Τσιώλη Ν. και Βεργή όμως στο 42' ο Φούντας θα κερδίσει πέναλτι και ο Λουκανίκας θα ευστοχήσει για το 0-1. Μάλιστα πιο πριν στο 30' είχαν δοκάρι με τον Ταρταμπούκα. Η ισοφάριση ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70' με τον Καραχάλιο να κερδίζει πέναλτι και τον Φώτο να το μετατρέπει σε γκολ.Και εκεί που όλοι νόμιζαν οτι είχε τελειώσει ο Νεστορίδης είχε άλλη άποψη.Στο 88' θα κάνει το 1-2 με πλασέ και θα δώσει στην ομάδα του το τρίποντο.                             

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Σκύφτας): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσιώμης (70′ λ.τ. Αλεξανδρής), Υφαντής, Μουμίν, Βεργής, Κολιοφούτης, Τσιώλης Ν., Σπανούλης (85′ λ.τ. Ζιόζιος Κ.), Αγγελακόπουλος (78′ λ.τ. Τσούτσας), Φώτος.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης, Μάρκου (70′ Μηλιόπουλος), Σαμαράς, Νεστορίδης, Έξαρχος, Λουκανίκας (77′ Βενέτης), Ταρταμπούκας, Σπυρόπουλος, Φούντας (80′ Μακανίκας), Μπούνα.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Αρχοντής, Τέγος Δ.

Βασίλης Παπαχατζής