Βαθμολογία

«Καταιγίδα» ο Απόλλων

Ο Απόλλων επικράτησε με 3-1 στην Καρδίτσα, έσπασε το εντός έδρας αήττητο της Αναγέννησης και επέστρεψε στις νίκες μετά την «παρένθεση» με την Κέρκυρα. Ο Βάντερσον ήταν αυτός που έβγαλε πολύ γρήγορα το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του, αφού μόλις στο 4ο λεπτό, σε μια κούρσα του, κατάφερε να πάρει πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης, και ευστόχησε ένα λεπτό αργότερα από τα έντεκα βήματα για το 0-1.

Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, ένα κόρνερ του Κονέ στο 14ο λεπτό έφερε την μπάλα στην περιοχή και οι αμυντικοί στην προσπάθεια τους να διώξουν την μπάλα μέσα στον βούρκο τη σήκωσαν ψηλά και ο Δεληζήσης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (0-2). Από εκεί και πέρα η κούραση από την υπερπροσπάθεια μέσα στην βροχή και το ψυχολογικό προβάδισμα των γηπεδούχων δεν άφησαν περιθώρια για πολλές ευκαιρίες και χρειάστηκε πάλι ένα κόρνερ του Κονέ για να έρθει το 0-3 στο 68ο λεπτό, με κεφαλιά του Τζιώρα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 με γκολ του Τσιλούλη (74'), ο οποίος το αφιέρωσε στον Μοσχάκη που έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μετά την επίτευξη του τέρματος πήγε στον πάγκο και σήκωσε στον αέρα την εμφάνιση του συμπαίκτη του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Σάββας, Ακασού, Καραχάλιος (46' Τσιλούλης), Υφαντής (61' Σκαθαρούδης), Τσούκαλος, Μπλέντι (68' Πιτταράς), Τζέκος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Πιπίνης (34' Παρπέξ), Βαλεριάνος, Γκότοβος, Ψιάνος, Κονέ, Φαρινόλα (86' Σουνάς), Βάντερσον (57' Κρητικός), Τζιώρας