Βαθμολογία

Το Μαυροβούνι πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς

Το Μαυροβούνι κατάφερε να κερδίσει την Κοιλάδα και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Στο 20' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαντζαφούλη η μπάλα στη δεξιά γωνία και 1-0.

Στο 35' φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ύστερα από κόρνερ του Μπάγκα Αρ. ο Ακριβόπουλος το 2-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Ακριβόπουλο να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι και τον Μπάγκα Αρ.Η νίκη αφιερώνεται από την διοίκηση και τους παίκτες στον τεχνικό της ομάδας που έχασε τον αδερφό του Σταύρο το περασμένο Σάββατο.
 
*Η Κοιλάδα απέκτησε τον Καραπετσάνη που είναι αμυντικό χαφ από Νέες Καρυές και τον Σιούτα Δ. που είναι επιθετικός από Αμυγδαλέα.

Μαυροβούνι (Κώστας Τζουρτζουκλής): Κιόρογλου, Βαρσάμης, Μπάγκας Αρ., Ευαγγέλου, Χασιώτης, Μαντζαφούλης, Τατσέλος, Μπατζέλας, Ακριβόπουλος (80' Γερμάνης), Νότας (85' Θεοχάρης), Τζίκα (65' Γουγουλούλης).

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Σδράλης Β., Αβραμούλης (55' Μπούρας), Τριανταφύλλου, Τέλιος, Ζησόπουλος (55' Ευθυμιάδης), Καραπετσάνης, Ζησόπουλος, Καζάνι Κ., Καζάνι Γκ., Γκομοσίδης, Σιούτας (80' Νικολαϊδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Ζαχαρός, Ντίνου.

Βάσω Γκατζούλη