Βαθμολογία

Χωρίς νικητή στη Βαμβακού

Ατρόμητος Βαμβακούς και  Ολυμπιακός Αμπελιάς πήραν από έναν βαθμό (1-1) με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα. Στο 15' ο Κατσανάκης με προσωπική ενέργεια πέρασε τρεις αμυντικούς, έδωσε στον Τσούλη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Έχασαν ευκαιρίες οι Κατσανάκης, Τσούλης, Πέτσας και Βόπης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 50' ο Γκούνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, όπως και ο Μορφογιάννης στο 60'. Στο 60 ο Δενελάβας Ν. με σουτ μακρινό και κακή έξοδο του τερματοφύλακα έκανε το 1-1. Σιδηρόπουλος, Σκλαπάνης, Παναγιωτόπουλος και Κουλάκογλο έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Τέλος στο 85' οριζόντιο δοκάρι είχε ο Δενελάβας Λ.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Μορφογιάννης Θ., Αρσενόπουλος Β. (61' Θανόπουλος), Γκούνης, Μαργαριτόπουλος, Κατσανάκης, Μακρής, Τσούλης (89' Αρσενόπουλος Βαγγ.), Φλώρος, Πέτσας (61' Βόπης).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λεωνίδας Βαϊτσης): Πατρίκιος, Τολιόπουλος, Αλεξούλης (70' Κατσικόπουλος), Δενελάβας Ν., Καραγγέλης, Παναγιωτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σκλαπάνης, Δενελάβας Λ., Γιαχνής.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Ντανταλής, Τέγος.

Βάσω Γκατζούλη