Βαθμολογία

Διπλό το Κουλούρι!

Νίκη εκτός έδρας για το Κουλούρι που κέρδισε τον Άγιο Θωμά με σκορ 0-2. Για τους νικητές στο 40' ο Κοτάκος με προβολή έκανε το 0-1 και στο 80' ο Κολομητρούσης με σουτ το 0-2.

Ευκαιρίες είχαν αρκετές οι νικητές. Στο 8' δοκάρι ο Λευτέρης. Στο 15' ο Κοτάκος σε άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 20' ο Μπακαβέλος καλό σουτ απέκρουσε ο κίπερ και στο 48' ο Κοτάκος έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ. Επίσης στο 60' ο Λευτέρης είχε ένα καλό σουτ που πέρασε όμως άουτ.

Για τον Άγιο Θωμά στο 32' ο Πιτσαρής έκανε μια καλή κεφαλιά που πέρασε σύριζα άουτ. Στο 30' ο Καλούσης έκανε το σουτ έδιωξε με τα πόδια ο κίπερ. Στο 38' ο Μπρατσιάλης έκανε το σουτ έδιωξε ο τερματοφύλακας ξανά. Και στο 40' ο Καραγιάννης Σ. έκανε ένα καλό σουτ, αλλά επέκρουσε ξανά ο Δημητρίου.

Άγιος Θωμάς (Βασίλης Κυριάκος): Πάτρας, Παππάς, Καραούλας (46' Κασιδιάρης), Γκουντούρας, Μπρατσιάλης, Κοτολόσι, Χριστιανός, Καραγιάννης Σ., Πτσαρής, Καλούσης, Βλιώρας.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Δημητρίου, Μιχόπουλος, Καρλιγκιώτης Μ. Χάμος, Τάτσης, Κοτάκος, Νεράντζης, Λευτέρης, Μπακαβέλος (78' Συρούκης), Παπαγεωργίου, Αθανασόπουλους.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Ρουπέλας, Παπαγεωργίου.

Βάσω Γκατζούλη