Βαθμολογία

Εύκολα το Πουρνάρι!

Το Πουρνάρι κέρδισε την Συκέα για τον 2ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣΛ. Η Αναγέννηση Πουρναρίου είναι στην πρώτη θέση μετά το 4 – 0  επί της Συκέας.

Οι γηπεδούχοι στο 4' είχαν δοκάρι. Ο Γρηγόρης Τσιαμούρας βγήκε απέναντι από τον Κυρίτση όμως η μπάλα στο πλασέ του, δεν του ΄κανε το χατίρι, καταλήγοντας στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 9' ο  Ζιούστης γύρισε από αριστερά και ο Ζαϊρές με κοντινή προβολή έκανε το 1-0. Στο 27' σέντρα του Ζαϊρέ, κεφαλιά του  Παληγιάννη και το 2- 0.

Ένα λεπτό μετά ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, δίνοντας την ευκαιρία στον Θεόφιλο Κρητικό του Γεωργίου να πάρει την κεφαλιά και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3–0.

Στο 54ο λεπτό ο Νεμπελγέρας εκτέλεσε και πάλι με τον Θεόφιλο Κρητικό του Γεωργίου να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Πάσχο στην συνέχεια με προβολή στο δεύτερο δοκάρι να υλοποιεί το τελικό 4 – 0. Οι φιλοξενούμενοι στο 72′ είχαν ευκαιρία με τον Τάχατο, όμως η προσπάθεια του βρήκε στο δοκάρι.

Αναγέννηση Πουρνάριου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Γραβάνης, Πάσχος, Νεμπεγλέρας, Κρητικός Μιχ., Πατσώνης, Ζαϊρές (50′ Κρητικός Θεοφ. Β.), Ζιούστης, Κρητικός Θεοφ. Γ., Γαρυφαλλόπουλος (57′ Κρητικός Ν.), Τσιαμούρας (68′ Γκαντόγλου).

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Στάθης): Κυρίτσης, Κατσιγιάννης, Ζιώζιας Δ., Βασιλόπουλος (15′ λ.τ. Τσιούρης), Παλάσκας, Τάχατος, Παληγιάννης, Ζιώζιας Β., Κατσαντώνης (62′ Γιουρέλης), Ζιώζιας Ι., Λάζος.

Διαιτητική τριπλέτα: Λάκης, Παπαγιαννόπουλος, Τζιμούρτος.