Βαθμολογία

Νίκη στο Θεσσαλικό για την Αναγέννηση Φαρσάλων

Η Αναγέννηση Φαρσάλων πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στο Θεσσαλικό αφού κέρδισε την Χαραυγή με σκορ 1-3.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχίδι έγινε κάτω από έντονη βροχή και το γήπεδο σε καμία περίπτωση δεν βοήθησε. Παρόλα αυτά το ματς είχε καλό ρυθμό με τους παίκτες της Αναγέννησης να φτάνουν στο τέλος σε μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο αφού στο 86' αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη οι Τσανάς και Τριανταφύλλου.

Στο 8' ο Τσιάμπας έκανε τη σέντρα και ο Μουτκανάς από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 22' ο Αρβανιτοζήσης Ι. έκανε το σουτ από μακριά με τον τερματοφύλακα να μην μπλοκάρει σταθερά την μπάλα. Στο 23' κεφαλιά του Τσιάμπα λίγο άουτ. Στην επόμενη φάση πήγε να διώξει αμυντικός της Χαραυγής την μπάλα που κόντραρε στον Αρβανιτοζήση Ι. και σημειώθηκε έτσι το 0-1.

Στο 28' ο Τσιάμπας έκανε το σουτ από πλάγια, σε κόρνερ ο κίπερ. Στο 34' φάουλ του Αρβανιτοζήση Ι. και ο Αρβανιτοζήσης Ι. με κεφαλιά το 0-2.
Στο 54' ο Βαρσάμης ανέτρεψε τον Αρβανιτοζήση Δ. και ο Αρβανιτοζήσης Ι. με πέναλτι το 0-3. Δύο λεπτά μετά ο Σκοτεινιώτης έκανε ένα πολύ καλό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 57' ο Ρούμπας ανέτρεψε τον Βιντσάνη και ο Σκοτεινιώτης σημείωσε το 1-3.

Α.Ε.Σ Χαραυγή: Μαξακούλη, Βαρσάμης, Πετράκης Χ., Καράτζης, Μακρής (75' Λαχανάς), Βιντσάνη, Πετράκης Ε., Παππάς, Σκωτεινιώτης, Λάτα (46' Τσανάς), Περιτογιάννης.

Αναγέννηση Φαρσάλων: Γκατζανάς, Κούρο, Συμεωνίδης, Τριανταφύλλου, Σακελλαρίου, Ρούμπας (82' Κούμπρια), Προσμίτης, Μουτκανάς, Αρβανιτοζήσης Δ., Αρβανιτοζήσης Ι., Τσιάμπας (70' Μπουλάρι).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Μπουρονίκος, Τσιρογιάννης.