Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Τζερεμέ το Λουτράκι

Μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ του ολοκλήρωσε το Λουτράκι, που ενίσχυσε την μεσοεπιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Στέλιο Τζερεμέ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Θεσπρωτό, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τους «οράνιε», ενώ λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου την Τετάρτη (20/1) στο πλαίσιο των ημιτελικών.

Η ανακοίνωση των «οράνιε» ανέφερε: «Σε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση προχώρησαν οι οράνιε, αφού ο Στέλιος Τζερεμές θα είναι η νέα προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας ενόψει του κρίσιμου δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος.

Οι οράνιε απέκτησαν τον 23χρονο (γενν. 24/6/1993) Γρεβενιώτη μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν τη φετινή χρονιά με τη φανέλα του Θεσπρωτού στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Πυρσού Γρεβενών (μιάμιση σεζόν, 29 συμμετοχές και 4 γκολ) και με την Α.Ε Καραϊσκάκης (6 μήνες, 14 συμμετοχές και 2 γκολ). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Α.Ε.Π Βατολάκκου (Δ’ Εθνική), στη Σειρήνα Γρεβενών (Δ’ Εθνική) και την Κοζάνη (Δ’ Εθνική).

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη από χθες στο Λουτράκι και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες.

Αυτή την Κυριακή το Πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής διακόπτεται. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου την επόμενη Τετάρτη στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας, λίγες μέρες πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βύζα για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος».

Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε χαρακτηριστικά: «Eίμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που βρίσκομαι  στον Α.Ο Λουτράκι. Οι άνθρωποι της ομάδας και ο προπονητής μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους. Είμαι εδώ για να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει το στόχο της.»

Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος κ. Καναβός δήλωσε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή του πρώτου γύρου. Έχουμε χάσει έδαφος διότι σταθήκαμε άτυχοι σε πολλά παιχνίδια και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας δημιουργήθηκαν κενά λόγω τραυματισμών και ξαφνικών αποχωρήσεων παικτών. Συνεχίζουμε όμως την προσπάθεια μας με ισχυρή θέληση και πάντα με το ίδιο πάθος. Πραγματοποιήσαμε σήμερα την τρίτη μας μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο αποκτώντας ένα ακόμη νέο, ταλαντούχο και φιλόδοξο ποδοσφαιριστή. Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Στέλιο στην ομάδα μας και να του ευχηθώ υγεία και πολλές επιτυχίες».