Βαθμολογία

Σέλβεϊ: «Στην τελική η χασούρα είναι της Σουόνσι»

Ο Τζόντζο Σέλβεϊ απέδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν μασάει τα λόγια του, λέγοντας σε συνέντευξή του ότι αφενός δεν ήθελε να αποχωρήσει από την Σουόνσι, αλλά η γκρίνια του κόσμου προς το πρόσωπό του και ο παραγκωνισμός του Άλαν Κέρτις ήταν αυτά που τον έκαναν να πάρει μεταγραφή στη Νιούκαστλ. «Δεν ζήτησα να φύγω, η χασούρα θα είναι της Σουόνσι» είπε χαρακτηριστικά.   

«Ήθελα χρόνο συμμετοχής και ο προπονητής μου είπε ότι δεν ταιριάζω στο στυλ ποδοσφαίρου της ομάδας. Ποτέ δεν ζήτησα να φύγω. Αλλά δεν θα έπαιζα, δεν θα έπαιρνα ευκαιρίες και ήθελα κάτι καινούργιο. Ήμουν τυχερός που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος εξέφρασε ενδιαφέρον. Στην τελική η χασούρα θα είναι της Σουόνσι.

Ο κόσμος της έπεσε πάνω στο τέλος. Δούλευα σκληρά και πάλευα για μία θέση στην ενδεκάδα. Αλλά δεν μου δόθηκε έστω μία ευκαιρία και αυτό δεν μου άρεσε. Ο κόσμος έπεσε πάνω μου.

Το Euro έπαιξε σημαντικό ρόλο, αφού τίποτα δεν είναι πιο σπουδαίο από το να εκπροσωπείς την χώρα σου. Θέλω να τα πάω καλά για να πάω στην Γαλλία. Θα ήταν υπέροχο να βρισκόμουν εκεί» ήταν τα λόγια του στο «BBC Newcastle».