Βαθμολογία

«Πρέπει να κάνεις την υπέρβαση για τον Σαλπιγγίδη»

Μία μεγάλη ομάδα έφερε η κληρωτίδα στον Πανιώνιο την Παρασκευή (15/1) στο Κύπελλο, όμως, σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν καθιστά απαγορευτική την πρόκριση, κάτι που τόνιζαν και οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ωστόσο, αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό μοναδική απουσία θα είναι του τιμωρημένου Οικονόμου. Έτσι στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάει ο Τασουλής.

Από εκεί και πέρα, για το Σάββατο (16/1) έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στη Νέα Σμύρνη και στη συνέχεια θα γίνει στους ποδοσφαιριστές η ενημέρωση από τη Sportradar, συνεργάτη της ΟΥΕΦΑ σε θέματα αντιμετώπισης της χειραγώγησης των αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού. Το απόγευμα η ομάδα θα πάει κλασικά στο ξενοδοχείο που καταλύει πριν τους αγώνες που δίνει στην Αθήνα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, τελικά η εβδομάδα δεν έκλεισε όπως πίστευαν και είχαν σχεδιάσει οι «κυανέρυθροι». Λύση στο θέμα του Τζανδάρη δεν έχει βρεθεί, ο Τριανταφυλλόπουλος «κλωτσάει» ευελπιστώντας ότι θα βρει κάτι στο εξωτερικό, ενώ ο Σαλπιγγίδης τηρεί στάσει αναμονής. Ούτως ή άλλως από τη στιγμή που δεν απάντησε, όπως αρχικά έλεγε και ο ίδιος, τη Δευτέρα (11/1), φάνηκε ότι κάτι κολλάει.

Από τον Πανιώνιο αυτό που αφήνουν να εννοηθεί είναι πως δυσκολεύεται να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τη γυναίκα του κυρίως να παρουσιάζεται αρνητική. Ωστόσο, και το οικονομικό είναι στη μέση. «Πρέπει να κάνεις την υπέρβαση, αν θες να πάρεις τον Μήτσο» έλεγε άνθρωπος από το περιβάλλον του, τη στιγμή που λόγω έλλειψης άδειας το ταβάνι του Πανιωνίου είναι ένα συμβόλαιο 100.000 ευρώ ετησίως.

Για τα σενάρια περί Βέροιας και Ξάνθης, τα δεδομένα είναι τα ακόλουθα. Από την πλευρά του 34χρονου φορ διαψεύδεται πως έχει θέσει βέτο ο Καρυπίδης τονίζοντας ότι αυτά βγαίνουν από συγκεκριμένο πρόσωπο. Ωστόσο, ξεκαθαρίζεται ότι δεν θα ήθελε να πάει στην Ημαθία παρόλο που είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη.

Όσο για τους Ακρίτες, το θέμα είναι οικονομικό. Αυτό που άκουσαν ήταν ότι «γνωρίζουμε πως τα λεφτά που θα προτείνουμε δεν θα σας ικανοποιήσουν. Γι' αυτό ενημερώνουμε πως ενδιαφερόμαστε και αν στη συνέχεια δούμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, τότε θα σας καταθέσουμε επίσημη πρόταση». Η ειλικρίνεια, πάντως, των ανθρώπων της Ξάνθης εκτιμήθηκε από την πλευρά του Σαλπιγγίδη, ο οποίος έχει στα χέρια του και μία πρόταση από το εξωτερικό. Αυτή δεν τον ενθουσιάζει, πάντως, και γι' αυτό θα προτιμούσε να βρει κάτι στην Ελλάδα.