Βαθμολογία

Πέφτει η αυλαία στον Εργοτέλη

Ο κύκλος μίας τεράστιας και δυναμικής παρουσίας του Εργοτέλη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κλείσει. Οι ελπίδες επιβίωσης των Κρητικών έχουν ελαχιστοποιηθεί, με τους διοικούντες να μην μπορούν να βρουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο και το παιχνίδι της Δευτέρας (18/1) με τα Τρίκαλα στο Παγκρήτιο (6μ.μ.) να χαρακτηρίζεται ως το κύκνειο άσμα του συλλόγου στη Β’ Εθνική.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές, οι «κιτρινόμαυροι» κόντρα στον ΑΟΤ ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τόσο το κοινό τους, όσο και τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ένα γεγονός πολύ δυσάρεστο για όλους στον σύλλογο, αλλά και αναγκαίο, μιας και ουδείς μπορεί να σηκώσει το βάρος, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης κρατάει μία χαραμάδα ελπίδας, αφού προσπαθεί να προχωρήσει την επενδυτική κίνηση που έχει στα σκαριά. Όμως, η αυλαία είναι έτοιμη να πέσει, με όσους ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει στο έμψυχο δυναμικό να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και επαφές με άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.