Βαθμολογία

Ενίσχυση εις τριπλούν στη Νίκη Βόλου

Η επιστροφή των 6 βαθμών γέμισε ξανά ελπίδα τη Νίκη Βόλου, ενισχύοντας τις προσπάθειές της για άνοδο στη Β΄ Εθνική. Οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια και την Παρασκευή (15/1) ανακοίνωσαν μαζεμένες τρεις μεταγραφές!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γιώργο Ιορδανίδης και Κωνσταντίνο Λίμα, αλλά και τον τερματοφύλακα, Βλάση Στούκα. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«- Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ιορδανίδη.

Ο Γιώργος Ιορδανίδης γεννήθηκε στις 28/03/1989 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Άρχισε την καριέρα του από την ομάδα του τόπου καταγωγής του, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, το 2006. Το 2008 αγωνίστηκε για μία χρονιά στη Νίκη Πολυγύρου. Επέστρεψε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπου έπαιξε ως το 2011 (54 συμμετοχές-10 γκολ). Μετά από μία παρένθεση στον Αετό Σκύδρας τη χρονιά 2011-2012, επέστρεψε στα Γιαννιτσά (27 παρουσίες-6 γκολ). Επόμενος σταθμός της σταδιοδρομίας του το 2013, ο Παναιτωλικός (17 συμμετοχές-1 γκολ), ενώ την ίδια χρονιά μεταγράφηκε στον Πιερικό (13 παρουσίες). Το 2014 έπαιξε στον Αχαρναϊκό (10 συμμετοχές) και φέτος αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αιολικού.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

- Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Λίμα.

Ο Κωνσταντίνος Λίμα γεννήθηκε στις 13/11/1993 και αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος αμυντικός.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την ΑΕΛ Καλλονής, όπου αγωνίστηκε από το 2011-2013 στην Κ-19 και στην επαγγελματική ομάδα της Καλλονής. Στη συνέχεια έπαιξε στον Πανναξιακό (14 συμμετοχές-2 γκολ). Επέστρεψε στη Λέσβο για την άλλη ομάδα, τον Αιολικό, από όπου έμεινε ελεύθερος και πλέον αποτελεί μέλος του Συλλόγου μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

- Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βλάση Στούκα.

Ο Βλάσης Στούκας γεννήθηκε στις 23/11/1989 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Αγία Παρασκευή. Στη συνέχεια έπαιξε στον Πύρασο (Δ΄  Εθνική – 56 συμμετοχές), μετά σε ομάδα της Κύπρου (Γ΄  Εθνική – 22 συμμετοχές), από όπου  επέστρεψε και πάλι στον Πύρασο ( 24 παρουσίες), ενώ από πέρυσι τον Ιανουάριο αγωνιζόταν στον Σαρακηνό (24 παρουσίες).

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».