Βαθμολογία

Βαζάκας: «Ιεροσυλία να με κρίνει ο Μυροφορίδης...»

Ο Παύλος Μυροφορίδης έκανε αναφορά και στο όνομα του Γιώργου Βαζάκα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη (14/1), με τον έμπειρο τεχνικό να απαντά στον τεχνικό διευθυντή της Λαμίας μία ημέρα μετά.

Την Παρασκευή (15/1), λοιπόν, ο μέχρι πρότινος προπονητής των Φθιωτών πέρασε στην αντεπίθεση και με ανάρτησή του στο facebook αναφέρει με καυστικό τόνο ότι συνιστά ιεροσυλία να του ασκεί κριτική ο Μυροφορίδης.

«Είμαι σαράντα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Συνεργάστηκα με παράγοντες που άφησαν εποχή στο ποδόσφαιρο, δέχτηκα κριτικές από δημοσιογράφους που έγραψαν και γράφουν ιστορία, άλλοι εξύμνησαν το έργο μου άλλοι με έβαλαν στον τοίχο πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου, όμως είναι ιεροσυλία να με κάνει κριτική κάποιος με το όνομα Μυροφορίδης τον οποίο δεν γνωρίζω και δεν υπάρχει ποδοσφαιρικά.

Το μόνο Μυροφορίδη που ήξερα ήταν κάποιος από την Κοζάνη που είχε περίπτερο και σταματούσα όταν πήγαινα από τα Γρεβενά στην Θεσσαλονίκη, όλα και όλους τους κρίνει η ιστορία. Ο σεβασμός είναι μεγάλο αγαθό που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο...», έγραψε ο Βαζάκας στην ανάρτησή του.