Βαθμολογία

Απέκτησε Τριανταφυλλάκο ο Πανσερραϊκός

Μία προσθήκη και μία αποχώρηση προέκυψε την Παρασκευή (15/1) για το ρόστερ του Πανσερραϊκού, με τα «λιοντάρια» να ανακοινώνουν αρχικά την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου.

Ο 24χρονος επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τη Λαμία και έδωσε τα χέρια με τους Σερραίους, έχοντας περάσει στο παρελθόν από Άρη, Πανθρακικό και Ολυμπιακό Βόλου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τριανταφυλλάκο. Ο 24χρονος παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα το πρωί (Παρασκευή 15/1/16) όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Τριανταφυλλάκος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους: Οδυσσέα Αναγέννησης, Άρη Θεσσαλονίκης, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία». Την ίδια στιγμή, παρελθόν για τον Πανσερραϊκό αποτελεί o Δημήτρης Πόποβιτς, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να λύνεται κοινή συναινέσει.

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πόποβιτς. Η Πανσερραϊκή οικογένεια τον ευχαριστεί από καρδίας για όσα έχει προσφέρει στον Σύλλογο και του εύχεται ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πανσερραϊκού.