Βαθμολογία

Στον πάγκο του Α.Ο. Λεβάντε ο Μαβίδης

Στον άνθρωπο, που θα αναπληρώσει το κενό του Θανάση Σταματόπουλου στον πάγκο του Α.Ο. Λεβάντε κατέληξαν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Μπορεί η νησιωτική ομάδα να βρίσκεται με το ένα πόδι κοντά στην επιστροφή της στο τοπικό πρωτάθλημα της Ζακύνθου καθώς παραμένει στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου με 5 βαθμούς σε 13 αγώνες, ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν είναι αποφασισμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα και να τα παρατήσουν.

Έτσι το δύσκολο έργο μέχρι και την ολοκλήρωση της σεζόν αναλαμβάνει ο Νίκος Μαβίδης. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFAA’, είχε περάσει και στο παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Ζακυνθινών, τις σεζόν 2011-12 και 2013-14, με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης να είναι ο ενδιάμεσος σταθμός. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του ΑΟ Λεβάντε έχοντας ως γνώμονα τη δημιουργία μιας αξιόλογης ποδοσφαιρικής ομάδας που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας των παικτών της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αξιόλογο Γιαννιτσιώτη προπονητή Νίκο Μαβίδη. Ο κ Μαβίδης έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο τις ομάδας μας άλλες 2 φορές με απόλυτη επιτυχία τις σεζόν 2011 κ 2013».