Βαθμολογία

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ηλυσιακό

Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Ηλυσιακός στο επόμενο παιχνίδι του, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ομάδα του Ταύρου από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα έλαβαν χώρα στην εντός έδρας αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον ΟΦΗ. Επίσης οι «κιτρινόμαυροι» θα πληρώσουν και 2.125 ευρώ, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (15/1).

Παράλληλα, πρόστιμο 2.500 ευρώ επιβλήθηκε στην Τριγλία Ραφήνας με αφορμή το παιχνίφι με τον Ατρόμητο Πειραια, ενώ ο βοηθός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γλαντέριος Πατσίδης, θα πληρώσει 1.000 ευρώ και θα απέχει από τα γήπεδα για τις επόμενες 15 ημέρες για την εξύβριση του στον βοηθό του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αναλυτικά:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Απόφαση 8/2016, εγκαλούμενο σωματείο Τρίγλια Ραφήνας ΑΟ, αγώνας Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Τρίγλια Ραφήνας ΑΟ-Ατρόμητος Πειραιά στις 20-12-2015:

Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου σωματείου. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο για τις αναλυτικά αναφερόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις. Επιβάλλει στο σωματείο με την επωνυμία «Τρίγλια Ραφήνας ΑΟ» χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ για την πρώτη πράξη και χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ, συνολική δε χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ.

-Απόφαση 9/2016, εγκαλούμενος Γλαντέριος Πατσίδης βοηθός προπονητή ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αγώνας Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς:

Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη της λόγω εξύβρισης εις βάρος του Α ́ βοηθού διαιτητή. Επιβάλλει στον βοηθό προπονητή του σωματείου με την επωνυμία «ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης» Γαλεντέριο Πατσίδη χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες.

-Απόφαση 10/2016, εγκαλούμενο σωματείο Ηλυσιακός, αγώνας Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ηλυσιακός-ΟΦΗ  στις 20-12-2015:

Δικάζει απόντος του εγκαλουμένου σωματείου. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο «Ηλυσιακός» χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων εκατόν είκοσι πέντε (2.125) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική».