Βαθμολογία

Το Μελισσοχώρι έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την Πέμπτη (14/1) η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στην ταβέρνα του χωριού "Ο Λευτέρης".

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παρόν έδωσε η διοίκηση της ομάδας, προπονητής, πρόεδρος (Μάριος Πετρόπουλος) και οι παίκτες καθώς και φίλοι της ομάδας. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Αγγελούλης.

Επίσης από την ΕΠΣΛ ήταν ο κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης. Ο πρόεδρος της Δόξας Ομορφοχωρίου κ. Γιώργος Μαξιμιάδης και ο τεχνικός της ομάδας και πρόεδρος του ΣΕΠ κ. Μανώλης Γαραζανάκης. Τέλος ήταν και ο κ. Βασίλης Μιχαήλ που είναι χορηγός και υποστηρικτής της ομάδας.  
Η βραδιά ήταν πολύ όμορφη, τα φαγητά πλούσια και η πίτα ήταν προσφορά του "Fresh sweet". Το φλουρί κέρδισε ο Νίκος Τάτσιος και από τις Ακαδημίες ο Περικλής Δισλής που είχαν δώρα από την εταιρεία "Mars".

Μεγάλος απών από την εκδήλωση ήταν ο Θανάσης Χαρούλης που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Αύγουστο καθώς ήταν για πολλά χρόνια παίκτης του  Αστέρα, πρόεδρος της ομάδας και θερμός υποστηρικτής. Επίσης στην όμορφη εκδήλωση ήταν και γυναίκες από τον Πολιτιστικό σύλλογο Μελισσοχωρίου "Μελίνα". Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην όμορφη εκδήλωση.