Βαθμολογία

Συμφώνησε με Σαλταπίδα η Ερμιονίδα

Δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς ομάδα ο Θανάσης Σαλταπίδας, που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ερμιονίδα. Την Πέμπτη (14/1) ο 28χρονος μεσοεπιθετικός από την Καλαμπάκα ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του συλλόγου και την Παρασκευή (14/1) αναμένεται στην Ερμιόνη για να υπογράψει το συμφωνητικό του με τους «κυανοκίτρινους», ώστε να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Σαλταπίδας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χανιά, Τρίκαλα, Εθνικό Φιλιππιάδας, Θύελλα Πετρωτού, ΠΑΟ Κρουσσώνα, Κισσαμικό, Ηρόδοτο, Ατσαλένιο, ενώ μέχρι πρότινος ήταν παίκτης του Θεσπρωτού.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για την Κυριακή (17/1) είναι προγραμματισμένη η Γενική συνέλευση της Ερμιονίδας με θέμα την πορεία της μέχρι σήμερα, όπου θα συζητηθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Η πρόσκληση της διοίκησης προς τα μέλη και τους φίλους των «κυανοκίτρινων» ήταν η εξής: «Η Α.Ε. Ερμιονίδας καλεί τα όλα μέλη και τους φίλους  της ομάδας σε γενική συνέλευση την Κυριακή 17Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π. μ.  στον πολυχώρο Αρτίκι «Μαράϊκε Ηλιού - Ντε Κόνινγκ» με Θέμα :«Η πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα». Η παρουσία σας είναι απαραίτητη».