Βαθμολογία

Διπλό «χτύπημα» από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Σε... μεταγραφικό πυρετό εξακολουθεί να βρίσκεται ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Μετά λοιπόν την προσθήκη των Χατζόγλου, Παπαδόπουλου, Κανούλα, Αγτζίδη και Γεωργίου, με τους Πόντιους θα αγωνίζονται πλέον και οι Ερωτόκριτος Νταμαρλής και Χρήστος Ευσταθίου.

Όσον αφορά στον πρώτο, ο 23χρονος μέσος, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Ερμιονίδα, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Αργολίδας και λίγο αργότερα υπέγραψε με τον Απόλλωνα ιδιωτικό συμφωνητικό. «Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Απόλλωνα. Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Μ.Γ.Σ.Κ.Απόλλων ,τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας», ανέφερε η ανακοίνωση με την οποία επισημοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Από την άλλη η ανακοίνωση της Ερμιονίδας ήταν η εξής: «Η Α.Ε.Ερμιονίδας ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ερωτόκριτο Νταμαρλή . Η οικογένεια της Α.Ε.Ερμιονίδας του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του». Ο νεαρός άσος, που θα αγωνίζεται πλέον στο σύλλογο του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο παρελθόν έχει περάσει από Άρη, Αγροτικό Αστέρα και Επισκοπή.

Παράλληλα όμως, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Χρήστος Ευσταθίου (ΕΝΘΕΤΗ ΦΩΤΟ). Ο 24χρονος μέσος, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΟΦΗ, επιστρέφει και πάλι στους «κοκκινόμαυρους» τη φανέλα των οποίων είχε φορέσει και τη σεζόν 2014-15, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει επίσης από Ελπιδοφόρο, Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Γλυφάδα και Χαλκίδα. «Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Μ.Γ.Σ.Κ.Απόλλων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ευσταθίου,τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας», ήταν η ανακοίνωση του συλλόγου.

Τέλος, αντίθετους δρόμους διαβαίνουν πλέον ο Απόλλων με τον Ηλία Προβατίδη, πρώην παίκτης του Άρη, έπειτα από αίτημα του ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Μ.Γ.Σ.Κ.Απόλλων ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Προβατίδης εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα και το θέμα του θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα».