Βαθμολογία

Διερευνητική επαφή με Βαζάκα στον Παναιγιάλειο

Το θέμα προπονητή έχει… βαλτώσει στον Παναιγιάλειο μετά τη φυγή του Γιώργου Μαραντά, ο οποίος επί της ουσίας άφησε στα κρύα του λουτρού την ομάδα μόλις είδε τα πρώτα σύννεφα στα οικονομικά.

Στους «μελανόλευκους», ωστόσο, το θέμα της τεχνικής ηγεσίας τούς απασχολεί, αφού η έλευση ενός έμπειρου κόουτς μπορεί υπό προϋποθέσεις να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στην προσπάθεια για την παραμονή στη Β’ Εθνική.

Βέβαια, είναι γεγονός ότι το κλείσιμο προπονητή έχει ήδη καθυστερήσει (φανταστείτε ότι αρχικά πρώτος στη λίστα ήταν ο νυν κόουτς της Λαμίας πλέον Δημήτρης Σπανός), αλλά τις τελευταίες ώρες στο Αίγιο το όλο ζήτημα αναθερμάνθηκε…

Έτσι, στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Γιώργου Βαζάκα, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Παναιγιάλειο και το καλοκαίρι, με τον πολύπειρο τεχνικό να εκφράζει τότε το θαυμασμό του στην ιστορία του συλλόγου.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι οι διοικούντες προχώρησαν ήδη σε μια διερευνητική επαφή με τον Βαζάκα, που με τη σειρά του ζήτησε μια σειρά εγγυήσεων για να πει το «ναι». Με δεδομένο, πάντως, ότι ο Παναιγιάλειος έχει μια νοικοκυρεμένη διοίκηση και είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες της Β’ Εθνικής που έχουν άδεια και άρα απεριόριστη δυνατότητα μεταγραφών, δεν αποκλείεται το φλερτ με το μέχρι πρότινος προπονητή της Λαμίας να καταλήξει σε… γάμο.