Βαθμολογία

Καραγεωργίου: «Να αγχώσουμε τους από πάνω»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά την ήττα της Καλλονής από τον ΠΑΟΚ με 3-0. Οι Μυτιληνιοί αποκλείστηκαν από το Κύπελλο, αλλά αυτό δεν τους προβληματίζει ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο μεγάλος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μου που κράτησαν το σκορ σε αυτά τα επίπεδα. Στόχος μας δεν είναι το Κύπελλο. Με αυτά τα παιδιά από τις ακαδημίες παλεύαμε. Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε και στους δυο στόχους. Και 2-0 να κερδίζαμε στο πρώτο παιχνίδι πάλι έτσι θα παίζαμε. Και τους βασικούς μας να είχαμε βέβαια, δεν σημαίνει ότι σήμερα θα προκρινόμασταν. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε πάντως, έπεσαν κρίσιμα ματς και δεν μπορούσαμε να παίξουμε με τους βασικούς».

Για τον ΠΑΟΚ: «Γίνεται μια προσπάθεια στον ΠΑΟΚ με νεότερους παίκτες. Πιθανόν αυτό να ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΟΚ, αλλά μηΝ βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Αυτό θα φανεί με τον χρόνο και όλοι θα κριθούν στα επόμενα κρίσιμα ματς. Όμως καταλαβαίνω ότι κάτι καλύτερο πάει να γίνει. Θεωρώ βέβαια ότι δεν υπήρχαν και τόσο μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και ίσως έπαιξε ρόλο η δική μας αντίσταση».

Για το ότι η αποστολή που έχει στην Καλλονή είναι η πιο δύσκολη στην καριέρα του: «Η προσπάθεια ήταν δύσκολη εξ αρχής γιατί η ομάδα ήταν πολύ πίσω βαθμολογικά. Η διοίκηση έκανε και την αλλαγή προπονητή κατά τη διάρκεια των μεταγραφών και έτσι είχα να κάνω διπλό αγώνα. Στην ομάδα έκανα σε κάθε ματς αλλαγές παικτών στην ενδεκάδα και ταυτόχρονα προσπαθώ να βρω μεταγραφές. Αυτό είναι το δύσκολο. Όχι η βαθμολογία. Με μια νίκη πιέζεις τους από πάνω. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε για να αγχώσουμε αυτούς που έχουν ίδιους στόχους με μας».