Βαθμολογία

Πετράκης: «Η πρόκριση χάθηκε στον πρώτο αγώνα»

Η αποβολή του Καρανίκα και η ήττα στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό έκριναν τον αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη. Οι Γιαννιώτες νίκησαν με 1-0 τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (14/1) για την 3η φάση του Κυπέλλου, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν αρκετό για να προκριθούν στους «8» εξαιτίας της ήττας από το πρώτο μεταξύ τους ματς.

Ο προπονητής του ΠΑΣ εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση των παικτών του και τόνισε ότι όλα είχαν κριθεί από την πρώτη αναμέτρηση.

«Ξέραμε από την αρχή ότι η προσπάθεια μας ήταν πολύ δύσκολη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας που βρίσκεται μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση με επαναλαμβανόμενες νίκες.

Η προσπάθεια που έγινε και στα δυο παιχνίδια από τα παιδιά ήταν πολύ σπουδαία και θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο για την πρόκριση έπαιξε η αποβολή στο πρώτο παιχνίδι και το δεκάλεπτο που ακολούθησε και αυτό το διάστημα το εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε ο Πετράκης και πρόσθεσε:

«Εμάς μας μένει η καλή εικόνα, το αποτέλεσμα που μας ανεβάζει την ψυχολογία και κοιτάζουμε την επόμενη μέρα που είναι το ματς με την ΑΕΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια του θεσμού».