Βαθμολογία

Καλλονή: «Μας μηδενίσατε τις πιθανότητες»

Εκτός Κυπέλλου έμεινε η Καλλονή, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης (14/1) ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-0, μία εβδομάδα μετά τη δική της νίκη με 2-1. Όπως οι ίδιοι οι άνθρωποί της παραδέχτηκαν, οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και λόγοι για να διαμαρτύρονται.

Έτσι εξέδωσαν ανακοίνωση με τίτλο «ότι δε βγάζουμε ανακοινώσεις δε σημαίνει πως δεν κάνετε λάθη» κι επί της ουσίας στέκονται σε δύο φάσεις. Η μία ήταν το εξόφθαλμο λάθος σε οφσάιντ που δόθηκε στον Κάρλσον και η άλλη μία φάση με πρωταγωνιστές τον Τζαβέλλα και τον Ξύδα εντός της περιοχής του Μελίσσα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν: «Για να εξηγούμαστε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια και όπως φαίνεται δε σας χρειάζεται κύριοι Κομίνη, Κούλα και Σίπκα. Από το 0-0 μας μηδενίσατε τις πιθανότητες. Τα κατά συρροή λάθη του πρώτου ημιχρόνου: το οφσάιντ, η κόκκινη και το πέναλτι, ήταν ανθρώπινα; Μπροστά σας έγιναν...».

Όσο για το ματς, το κείμενο που αναρτήθηκε στο σάιτ της ΠΑΕ αναφέρει σε εκείνο το σημείο: «Τα λάθη του διαιτητή Κομίνη και των βοηθών του Κούλα και Σίπκα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στέρησαν από την Καλλονή μας τη δυνατότητα να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες για ένα τέρμα και ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 21' ο βοηθός υπέδειξε τον Κάρλσον λανθασμένα σε θέση οφσάιντ ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ξύδας δέχθηκε σπρώξιμο μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε ως όφειλε την εσχάτη των ποινών. Στο 42' ο Βίτορ χτύπησε με γροθιά στο στομάχι τον Κάρλσον με τον διαιτητή και πάλι να μην δείχνει κάτι».