Βαθμολογία

Τούντορ: «Καλύτερα τώρα με Ολυμπιακό»

Ήταν καλύτερος και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την Πέμπτη (14/1) έκαμψε την αντίσταση της Καλλονής με 3-0. Ο Ιγκόρ Τούντορ μετά τη λήξη του ματς εμφανίστηκε ικανοποιημένος και μεταξύ άλλων είπε πως θα ήθελε Ολυμπιακό ή Ηρακλή στα προημιτελικά. Έτσι σχετική ήταν και η πρώτη ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά όσα είπε εκεί:

Για ποιο λόγο ζήτησε Ολυμπιακό ή Ηρακλή: «Είμαστε σε καλή φόρμα τώρα, έχουμε κερδίσει τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια, καλύτερα να παίξουμε με τον Ολυμπιακό τώρα, περισσότερο σαν πλάκα. Αν θέλεις να κερδίσεις πρέπει να περάσεις όλους τους αντιπάλους. Με τον Ηρακλή θα παίξουμε και στην έδρα μας στην πραγματικότητα είναι καλύτερος αντίπαλος. Τα δύο παιχνίδια είναι καλύτερα από ένα ολόκληρο πρωτάθλημα».

Για τον Μυστακίδη: «Δεν μπορείς να πεις ότι ήταν ο καλύτερος, αλλά ήταν καθοριστικός. Αν δεν ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας θα είχαμε κερδίσει με περισσότερα γκολ. Η ομάδα είχε σημασία σήμερα αλλά και ο Μυστακίδης έκανε σωστά πράγματα».

Για το αν βρήκε τη χημεία στην ομάδα ή πρέπει να περιμένουμε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αν και οι αντίπαλοι δεν ήταν της δυναμικότητας του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Στο παρελθόν με τέτοιες ομάδες υποφέραμε. Θα επιστρέψει και ο Γκάρι Ροντρίγκες σύντομα».

Για το που θα παίξει ο Ροντρίγκες και για το αν είναι καθοριστικοί οι Χαρίσης-Τσίμιροτ: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Είμαι ικανοποιημένος μαζί τους, αυτό το διάστημα παίζουν πολύ καλά. Ο Γκάρι θα παίξει ως εξτρέμ εκεί που παίζει ο Ζάιρο και ο Μακ».

Για το αν περιμένει τον Γλύκο και αν θα έχει τον Μελίσσας ως δεύτερο: «Θα το δούμε αυτό, αν και ο Γλύκος επιστρέφει την Κυριακή γιατί είναι σημαντικός για εμάς. Επέλεξα τον Μελίσσα για ένα σημαντικό παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Για το αν ο Όλσεν έμεινε εκτός λόγω κανονισμού του Κυπέλλου: «Και να μην υπήρχε αυτός ο κανονισμός πάλι ο Μελίσσας θα έπαιζε βασικός και ο Όλσεν θα ήταν στον πάγκο».

Για το αν περιμένει κάποιο «δώρο» στις μεταγραφές: «Μόνο ο Θεός ξέρει».

Για τον Λεόβατς: «Είναι σημαντικός ο τραυματισμός του γιατί έπαιζε καλά στην ίδια πλευρά με τον Μακ. Υπάρχει ο Κοροβέσης, ίσως παίξει και κάποιο εκ των δεξιών μπακ γιατί δεν έχουμε και τον Τζαβέλλα που θα λείπει για δύο παιχνίδια λόγω καρτών.»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε γκολ από τους επιθετικούς του: «Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των επιθετικών να σκοράρουν. Βάση συστήματος είναι πιο εύκολο για τους επιθετικούς να σκοράρουν γιατί βρίσκονται μέσα στην περιοχή και είμαι λίγο πιο χαρούμενος για τον Μπερμπάτοφ».

Για το αν εγκαταλείπει το 3-5-2: «Δεν θα το χρησιμοποιήσω στο άμεσο μέλλον αλλά στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα πράγματα σε καθημερινή βάση, πρέπει να βρούμε ισορροπία. Και η Γιουβέντους άλλαξε το σύστημά της και ανέβηκε στη 2η θέση. Εμείς θα συνεχίσουμε έτσι, δεν μπορείς να αποκλείσεις οποιαδήποτε επιλογή στο ποδόσφαιρο».