Βαθμολογία

Λαμπράκης: «Δεν ξέρω τι θα γίνει»

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου ο Εργοτέλης, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης (14/1) έχασε με 1-0 και το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Λαμπράκης τόνισε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, ενώ ρωτήθηκε φυσικά για το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον των Κρητικών με τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Και στα δύο παιχνίδια που έγιναν ο Πανιώνιος ήταν ελαφρά καλύτερος από εμάς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι σταθήκαμε ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια, είχαμε τις ευκαιρίες μας για να μεταδώσουμε άγχος στον Πανιώνιο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Σταθήκαμε πολύ καλά κόντρα σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, που πραγματοποιεί δίκαια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια».

Για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Εργοτέλης: «Εμείς αποφασίσαμε ότι θα παίξουμε το σημερινό παιχνίδι και το ματς με τα Τρίκαλα και αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν έχουμε κάποιο νέο».

Από την πλευρά των παικτών του Εργοτέλη ο Κυριακόπουλος τόνισε: «Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και κρίθηκε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε το γκολ, όμως μετά το ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι».