Βαθμολογία

EΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 14 Ιανουαρίου 2016

Συνεδρίασε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της,  κ.κ. Κων. Κουτσογιάννη, Δήμητρα Φροξυλιά και Ελένη Πολύζου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς και αυτά των αγώνων Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης,  επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στον προπονητή του Αγίου Θωμά κ. Βασ. Κυριάκο για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 9/1/16 με τη Χαραυγή, επέβαλε την ποινή αποκλεισμού για 1 αγωνιστική.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Στην ομάδα Αχιλλέας Φαρσάλων για παράβαση του άρθρου 25, παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα (δυσφήμιση Αρχών και Οργάνων μέσω ανακοίνωσης διαμαρτυρίας του στον τοπικό Τύπο), επέβαλε χρηματική ποινή 200 ευρώ και την υποχρέωση ανάκλησης του δημοσιεύματος, όπως αυτή προβλέπεται από τον Πειθαρχικό Κώδικα.

Στην ομάδα Ηρακλής Χάλκης για τη συμπεριφορά οπαδού του μετά τη λήξη του αγώνα της 9/1/2016 με τον Ηρακλή Λάρισας, επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

Στην ομάδα Όλυμπος Γόννων για τη συμπεριφορά οπαδών της μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Χειμαδίου την 10/1/2016, ςεπέβαλε χρηματική ποινή 50 ευρώ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ

Στον Απόλλωνα Βρυσιών, ο οποίος δεν κατήλθε να αγωνιστεί στον αγώνα της 9/1/2016 με τη Λάρισα 2012, έχοντας όμως ειδοποιήσει τη Διοργανώτρια, επέβαλε την ποινή της απώλειας του εν λόγω αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Επίσης του αφαίρεσε 2 βαθμούς από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και 2 βαθμούς από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Επειδή ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο τρίτος στη σειρά που ο Απόλλων Βρυσιών δεν κατήλθε να αγωνιστεί, αποβάλλεται από τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΝΤΑΜΗΤΡΟΣ Ρ.,Ηρακλής Χάλκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ Σ., Βούναινα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΑΛΙΑΚΟΣ Μ., Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου,  3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ν., Προοδευτική Βερδικούσιας, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΠΑΝΕΤΣΟΣ Φ., Άγιος Θωμάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΡΑΪΔΟΣ ΑΠ., Χαραυγή, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΓΚΑΒΑΛΙΑΓΚΑΣ Π., Όλυμπος Πυθίου, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΟΛΟΒΟΣ Ν., Φαλανιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου της 13/1/2016)

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.