Βαθμολογία

Ξεκινάνε οι αγώνες του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης

Ξεκινάει την Παρασκευή (15 - 17 / 01 / 2016) η πρώτη φάση του  πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας «ΠΑΙΔΩΝ  2016» (γενν. ’01 και  νεώτεροι) , με τη συμμετοχή 52 ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας, πιστή σε όλες τις διοργανώσεις, συμμετέχει μαζί με τις ομάδες: ΓΣ ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ,  ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ, ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ , στον όμιλο της Λάρισας (10ος όμιλος)  οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο κλειστό κολυμβητήριο Ε.Α.Κ.Λάρισας.

Από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, οι μικροί πολίστες του Ν.Ο.Λ. θα αγωνιστούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση, υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη του προπονητή τους: Μερκουριάδη Άγγελου.

Φιλοσοφία της ομάδας σε αυτές τις μικρές ηλικίες είναι η ευγενής άμιλλα, ο υγιής αθλητισμός και η ανάπτυξη της φιλίας μεταξύ των παιδιών που θα οδηγήσει στη σωστή  οικοδόμηση του χαρακτήρα τους. Βέβαια, στόχος της ομάδας είναι  μια καλή θέση στη τελική κατάταξη του ομίλου της που θα της επιτρέψει να πάρει το εισιτήριο για την  επόμενη (Β’)  φάση που θα γίνει τον Μάρτιο. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται ολόψυχα στους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας του καλή επιτυχία.