Βαθμολογία

Aνακοίνωση από την παραιτηθείσα διοίκηση του Ολυμπιακού Β.

Ακέφαλος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την παραίτηση της διοίκησης, αλλά διάδοχη κατάσταση προς το παρόν δεν υπάρχει. Η παραιτηθείσα διοίκηση πήρε θέση για τα όσα έχουν συμβεί, εκδίδοντας την Πέμπτη (14/1) ειρωνική ανακοίνωση, εξαπολύοντας επίθεση σε όσους ζητούσαν την αποχώρησή της από το… καφενείο.

Στην ανακοίνωση ρωτούν τι συνέβη με τον επιχειρηματία που υποτίθεται ότι θα αναλάμβανε άμεσα τον σύλλογο μετά την παραίτησή τους, ενώ διαβεβαίωσαν ότι θα καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα την Κυριακή (17/1, 15.00).

Αναλυτικά: «Η παραιτηθείσα διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παρακολουθεί με τεράστιο ενδιαφέρον τις τελευταίες εξελίξεις στην αγαπημένη μας ομάδα. Το κακό είναι ότι από τη Δευτέρα, όταν και ανακοινώσαμε τις παραιτήσεις μας μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε καμία εξέλιξη. Αναρωτιόμαστε όμως εμείς αλλά και οι χιλιάδες κόσμου. Που είναι οι επενδυτές και οι ενδιαφερόμενοι που θα έρχονταν να μας αντικαταστήσουν και να σώσουν την ομάδα;

Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα της καρδιάς μας αγωνίζεται στην Κέρκυρα και επειδή δεν φαίνεται κανείς διατεθειμένος να αναλάβει τα έξοδα μετακίνησης του Ολυμπιακού Βόλου, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι για τελευταία φορά θα καταβάλουμε εμείς το ποσό που απαιτείται ώστε να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στην Κέρκυρα και να συνεχίσει να παραμένει στο πρωτάθλημα της Football League.

Θα πρέπει να καταλάβετε εσείς οι υβριστές, οι εμπνευστές των ανακοινώσεων με τις οποίες απαιτούσατε την παραίτησή μας και στην ουσία οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, ότι ήρθε η ώρα να δώσετε απαντήσεις. Όχι φυσικά από τα καφενεία και τις καφετέριες (αυτό άλλωστε είχατε συνηθίσει να κάνετε στο παρελθόν), ούτε μέσα από ανακοινώσεις, αλλά με πράξεις. Χορτάσαμε από λόγια και κριτικές.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Μην ξεχάσετε να βγάλετε ανακοίνωση. Είναι γνωστή άλλωστε η πρακτική σας. Όμως θα πρέπει να γνωρίζετε καλά ότι σύντομα τελειώνουν κι αυτές γιατί με ανακοινώσεις δεν διοικείται μία ομάδα.

Επιπλέον, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που έχει καταθέσει προσφυγή, αναμένει τη νέα διοίκηση και τους νέους επενδυτές, ώστε να συζητήσει μαζί τους για να αποσύρουν τις προσφυγές τους και να επιστρέψουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου.

Κλείνοντας, αναρωτιόμαστε το εξής: Τι συνέβη με τον επενδυτή που θα ερχόταν να μας αντικαταστήσει την επομένη κιόλας της παραίτησής μας; Χάθηκε στο δρόμο και τώρα ψάχνετε για καινούργιο;

Ελπίζουμε, πάντως, να υπάρξει κάποιος υπαρκτός επενδυτής όπως διατρανώνατε στις καφενειακού επιπέδου συζητήσεις σας».