Βαθμολογία

Έκπληξη με Γκόφα στον Ιάλυσο

Σε μία κίνηση έκπληξη προχώρησε η διοίκηση του Ιάλυσου για τη θέση του νέου προπονητή. Την Τετάρτη (13/1) οι Ροδίτες αποφάσισαν να δώσουν τα χέρια με τον Μίλτο Γκόφα, ο οποίος και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Πέτρου Μίχου στον πάγκο του συλλόγου. Ο 59χρονος τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (17/1) με την ΑΕ Ηρακλείου, η οποία θα έχει και αυτή νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Μάρκο Μαυρομάτη.

Ο Γκόφας έχει μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα της Γ’ εθνικής. Κατά το παρελθόν έχει αναλάβει την Αγία Παρασκευή, τον ΠΑΟ Ρουφ, τον Πανηλειακό και την Καλαμάτα και τώρα θα κληθεί να οδηγήσει τον Ιάλυσο στην κορυφή του 4ου ομίλου της κατηγορίας, αφού στόχος των διοικούντων είναι η άνοδος στη Β’ εθνική.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθροκίτρινοι» αναφέρει: «Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μιλτιάδη Γκόφα. Ο έμπειρος τεχνικός έχει διατελέσει προπονητής σε Αγία Παρασκευή, Π.Α.Ο Ρουφ, Πανηλειακό και Καλαμάτα. Το Δ.Σ καλωσορίζει τον κ. Γκόφα στην ομάδα του Ιάλυσου».