Βαθμολογία

Ο Αλεξανδρής έδωσε την πρόκριση στον Φαλανιακό

Με γκολ του Δημήτρη Αλεξανδρή στην παράταση ο Φαλανιακός πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ αφού κέρδισε τον Σμόλικα με 0-1. Ο Φαλανιακός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε τρία δοκάρια.

Στο 28΄από κόρνερ του Κόκρα, ο Κολοβός Κ έκανε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι στο 35΄διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κώστα Κολοβού πάνω στον Γιάννη Αλατά. Στο 43' κόρνερ ο Μπλέντι, κεφαλιά ο Πανταζής Γ., η μπάλα στο δεξί δοκάρι και μετά πάνω στον κίπερ.

Στο 44' φάουλ του Κολοβού Χ. κεφαλιά του Κακαβίτση Γ. στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 50' κόρνερ για τον Φαλανιακό με τον Ιγγλέζο, κεφαλιά του Σουλιώτη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 56΄ο Νίκος Κολοβός για τον Φαλανιακό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 62΄ φάουλ του Ιγγλέζου από μακριά, ο Γραβάνης απέκρουσε και μετά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και απομακρύνθηκε.

Στην παράταση και στο 96ο λεπτό ο Δημήτρης Αλεξανδρής σκόραρε και έδωσε την νίκη – πρόκριση στον Φαλανιακό με 0–1 μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και σέντρα του Παπαγεωργίου από τα αριστερά.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Πατσής, Λιάνος, Κολοβός Κ., Μάρκου, Κολοβός Χρ., Τανάγιας Χρ., Μπουζούκας (46΄ Σκούπρας), Κόκρας, Κακαβίτσης, Δάσσιος (75′ Τανάγιας Β.).

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Βάιος, Φατούρας, Βαρσάμης, Κολοβός Ν., Σουλιώτης, Μπλέντι, Κόκκινος, Παπαγεωργίου (109′ Καρυώτης), Πανταζής Γ., Ιγγλέζος (98′ Σαχίνης), Αλατάς (90′ Αλεξανδρής).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Καραγιάννης Χρ., Πατέτσος.