Βαθμολογία

Στα πέναλτι προκρίθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πήρε ο Αχιλλέας Φαρσάλων που κατάφερε έστω και στα πέναλτι να επικρατήσει του Δωτιέα Αγιάς με σκορ 6-7 στα πέναλτι, κανονική διάρκεια 0-0 και παράταση 1-1. Τελικό σκορ 7-8.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχίδι ανάμεσα στον Δωτιέα Αγιάς που μετέχει στη Γ' Εθνική και τον Αχιλλέα Φαρσάλων που αγωνίζεται στην Α' ΕΠΣΛ έπρεπε να φτάσει στα πέναλτι για να βγάλει νικητή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχιλλέας είχε δύο πολύ καλές στιγμές που θα μπορούσε να σκοράρει, στο 11' όταν ωραία ξέφυγε ο Βούλγαρης, έσπασε στον Πλιάγκα αυτός το σουτ βρέθηκε απέναντι από τον Παϊτέρη που έδιωξε μετα πόδια σε κόρνερ. Στο 14' ύστερα από κεφαλιά - πάσα του Οικονόμου πήρε ο Τλούπας την κεφαλιά, ο Παϊτέρης όμως πάλι ήταν εκεί.

Στο 15' ωραία κεφαλιά του Κανάκη που έφυγε ελάχιστα άουτ. Όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές ο Δωτιέας έτσι στο 33' ο Τσατσαλίδης εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια αριστερά η μπάλα πάνω από την εστία. Στο 42' καλό σουτ του Μεζίνη η μπάλα ελάχιστα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το καλό φάουλ του Νεμπεγλέρα, αφού βρήκε η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Δωτιέας πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Στο 76' ο Ζαγγανάς το σουτ η μπάλα άουτ, ο Δωτιέας όσο και αν πίεσε δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Στην παράταση στο 96' προηγήθηκε ο Δωτιέας ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη και το 1-0. Στο 100' σέντρα - σουτ του Κακαζούκη και το 1-1. Λίγο πριν την τέλος της παράτασης στο 110' το πολύ καλό σουτ του Βούλγαρη δεν μπόρεσε να βρει δύχτια.

Τα πέναλτι
Νεμπεγλέρας 0-1
Τσατσαλίδης 1-1
Βούλγαρης 1-2
Μπαλογιάννης 2-2
Οικονόμου (απέκρουσε ο Παϊτέρης)
Καρβούνης (η μπάλα δοκάρι και έξω)
Ζαγγανάς 2-3
Τσακάλι 3-3
Τσανάκας 3-4
Τσιρογιάννης 4-4
Κακαζούκης 4-5
Ραμάι 5-5
Κουρούτσαλης 5-6
Σελήνης 6-6
Αναγνώστης 6-7
Παππάς (απέκρουσε ο κίπερ)

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μάγγος): Παϊτέρης, Παππάς. Σελήνης, Τσακάλι, Κόκκας, Σούλι (55' Τσιρογιάννης), Μεζίνη (70' Μπαλογιάννης), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Κανάκης (26' Ραμάϊ), Καρβούνης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Καραμπούζης Κουρούμαλος, Τσανάκας Α., Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Τσετεροκλής (75' Κακαζούκης), Τλούπας, Πλιάγκας (63' Αναγνώστης), Λύτρας (66' Ζαγγανάς), Βούλγαρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Τσαπράζης, Ντελέζος Θ.