Βαθμολογία

Και επίσημα «σβήστηκε» το -6 σε ΟΦΗ και Νίκη Βόλου

Οριστικά, αμετάκλητα και επίσημα. ΟΦΗ και Νίκη Βόλου δικαιώθηκαν από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο και τους επιστρέφονται οι έξι βαθμοί, που τους είχαν αφαιρεθεί επειδή πέρσι αποχώρησης από τη Σούπερ Λίγκα.

Η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1) και έτσι επιβεβαιώθηκαν οι διαρροές για τη θετική κατάληξη της υπόθεσης, που υπήρχαν από την προηγούμενη ημέρα…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Με την υπ’ αριθμ. 32/12-1-2016 απόφαση δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται τυπικά και κατ' ουσία την αίτηση του σωματείου ΟΦΗ κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ακυρώνει την προσβαλλόμενη πράξη των οργάνων της καθής. Διατάσσει τη μη κατάγνωση σε βάρος του αιτούντος σωματείου ‘‘Αθλητικό Ερασιτεχνικό Σωματείο ΟΦΗ’’ της ποινής αφαίρεσης έξι (6) βαθμών, που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

-Με την υπ’ αριθμ. 33/12-1-2016 απόφαση δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται τυπικά και κατ 'ουσία την αίτηση, κατά πλειοψηφία, του σωματείου ‘‘ΓΣ Βόλου Η Νίκη’’ κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ακυρώνει την προσβαλλόμενη πράξη των οργάνων της καθής. Διατάσσει τη μη κατάγνωση σε βάρος του αιτούντος σωματείου ‘‘Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου Η Νίκη’’ της ποινής αφαίρεσης έξι (6) βαθμών, που επιβλήθηκε στην ‘‘ΠΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου Η Νίκη’’».