Βαθμολογία

Σπουδαία πρόκριση για τον Ηρακλή Λάρισας!

Ο Ηρακλής Λάρισας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση την αντίσταση του Τυρνάβου και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ (1-2).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου όπου η τοπική ομάδα που μετέχει στη Γ' Εθνική αντιμετώπισε τον ανανεωμένο Ηρακλή Λάρισας που αγωνίζεται στην Α' ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αφήσουν εκτός θεσμού τον Τύρναβο και σίγουρα να πάρουν ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη έπαιξε έξυπνα και στο πρώτο μέρος κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ. Στην επανάληψη κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να πάρει μια μεγάλη πρόκριση κόντρα σε έναν αντίπαλο παραπάνω κατηγορίας. "Φωτιά" στις αντεπιθέσεις ήταν ο Ηρακλής στην επανάληψη.
Από την άλλη ο Τύρναβος μετά το χαραλό ξεκίνημα κατάφερε να μειώσει σε 1-2 πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Έκανε νωρίς τις αλλαγές, είχε δύο δοκάρια στην επανάληψη αλλά και την υπεροχή αλλά ως εκεί.

Στο 12' σέντρα - σουτ του Μαυρομάτη και μετά από λάθος της άμυνας η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (0-1). Στο 17' σουτ του Χρηστίδη έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Στο 22' ωραία ατομική προσπάθεια του Αποστόλου, έσπασε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Τσιάτα που με σουτ έκανε το 0-2. Στο 36' από κόρνερ ο Βούζας δεν κατάφερε μέσα από την περιοχή να σημειώσει το γκολ. Στο 38' ο  Αποστόλου παραλίγο να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο!

Στο 40' ο Τασιούλης έξω από την περιοχή έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-2). Στο 60' ο Βούζας από πλάγια έκανε το σουτ, αλλά απέκρουσε ο Μπαταβάνης. Στο 65' κεφαλιά του Βούζα τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 71' ο Καρλιάμπας είχε δοκάρι, όπως και ο Τασιούλης στο 88'.

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Κούτσικος, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μητσογιάννης (54' Τσιρλίδης), Καρλιάμπας, Μανιώτης (23' Λούγκος), Βούζας, Σβερκούλης, Παπαχρήστος (35' Τασιούλης), Λίταινας, Χρηστίδης.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Σάλα, Μπαλαμώτης, Πότσης, Λιάκος, Ντονούδης, Μπάμης, Ταστεμερίδης, Τσιάτας (63' Σπανός), Μαυροματης (89' Παπαδάμου), Αποστόλου (90' Κατσαρός).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Αναστασίου, Δήμου.

*Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γενικός Αρχηγός του Ηρακλή Λάρισας κ. Γιάννης Βαλαώρας κατέθεσε ανθοδέσμη στο μνημείο που βρίσκεται η προτομή του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα.