Βαθμολογία

Πήρε Παναγόπουλο το Λουτράκι

Έναν ακόμα παίκτη ενέταξε στο ρόστερ του το Λουτράκι, που μετά την απόκτηση του Μάριο Σελμανάι από τον Φωστήρα, έντυσε με τα χρώματα των «οράνιε» και τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη Γλυφάδα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής δήλωσε χαρούμενος στις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε:

«Αποκτήθηκε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος από τον Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παναγόπουλου. Ο 23χρονος (Ημ. Γέννησης: 10/07/1993) ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, συμμετείχε μέχρι πρόσφατα με την ομάδα του Κεραυνού Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ στον 4ο ΟΜΙΛΟ της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Τον αθλητή υποδέχθηκε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Οικονόμου Γιώργος ο οποίος δήλωσε: ‘Εύχομαι στον Κωνσταντίνο, υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να συμβάλλει θετικά με την παρουσία του στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας. Η διοίκηση του συλλόγου προσπαθεί διαρκώς να ενισχύσει την ομάδα με νέους και ταλαντούχους αθλητές, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς’.

Από την πλευρά του ο αθλητής επισήμανε ότι: ‘Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του ΑΟΛ. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της’».