Βαθμολογία

Κλείνει Τζούροβιτς η ΑΕΚ

Μία επένδυση για το μέλλον θέλει να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωση του Λάζαρ Τζούροβιτς, ο οποίος είχε δοκιμαστεί παλαιότερα από τον Στέλιο Μανωλά, που είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του, ωστόσο η τότε ομάδα του, η Τσουκαρίτσκι ζητούσε 300.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Τελικά ο 18χρονος επιθετικός κατέληξε στη Μακάμπι Χάιφα, όμως δεν έχει πάρει την ευκαιρία που περιμένει και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Έτσι, οι άνθρωποι της Ένωσης παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του υψηλόσωμου (1,92μ.) άσου, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες εκτός απροόπτου θα γίνει κάτοικος Αθήνας. Πάντως αρχικά προορίζεται για την Κ20.

Παράλληλα, όσον αφορά στους υποψήφιους για την ενίσχυση των άκρων ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Κοσμίν Ματέι. Ο 24χρονος διεθνής Ρουμάνος άσος της Ντιναμό Βουκουρεστίου έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα μπορούσε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, ωστόσο γίνονται κινήσεις για να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ.