Βαθμολογία

Τιμήθηκε από την UNESCO ο Σταθόπουλος

Ιδιαίτερη τιμή για τον Στάθη Σταθόπουλο. Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής βραβεύτηκε από την UNESCO για την προσφορά τους στην Ελλάδα, την οικογένεια, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον άνθρωπο.

Ο τεχνικός των Αχαιών δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκδήλωση το πρωί της Κυριακής (10/1), καθώς υπήρχε η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά την τιμητική πλακέτα και το μετάλλιο παρέλαβαν η γυναίκα του και η κόρη του. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Τιμητική διάκριση έλαβε από την UNESCO έλαβε την Κυριακή ο νέος προπονητής της ομάδας μας κ. Στάθης Σταθόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, δεν μπόρεσε να βρεθεί την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο Hilton, καθώς βρισκόταν στο Βόλο για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Παναχαϊκής απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, και την τιμητική πλακέτα αλλά και το μετάλλιο παρέλαβαν η γυναίκα του με την κόρη του.

Η τιμητική διάκριση αφορά την προσφορά του κ. Σταθόπουλου στην Ελλάδα, την οικογένεια, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον άνθρωπο και φέρει τις υπογραφές του Προέδρου ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και νήσων και μέλους του εκτελεστικού συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ομίλων, συλλόγων και κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την κεντρική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη αλλά και του διευθυντή Αθλητισμού κ. Αντώνη Γλύκα».