Βαθμολογία

«Όσοι δεν σέβονται, δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα»

Ραγδαίες ήταν οι αλλαγές στη Λαμία, με τον Γιώργο Βαζάκα να αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο και τον Δημήτρη Σπανό να αναλαμβάνει τα ηνία.

Ο 56χρονος τεχνικός έπιασε αμέσως δουλειά, καθώς λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του την Τρίτη (12/1), διηύθυνε και την πρώτη του προπόνηση.

Αυτός, όμως, που… έκλεψε την παράσταση δεν ήταν ο νέος προπονητής που, μάλιστα, αποδοκιμάστηκε χλιαρά από τους περίπου 30 οπαδούς που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Άμπλιανης ζητώντας να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος συνομίλησε μαζί με τον Παύλο Μυροφορίδη με τους φιλάθλους και στη συνέχεια έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας τόνισε ότι εμφανίσεις όπως αυτές κόντρα στην Ζάκυνθο δεν πρέπει να επαναληφθούν, ενώ τόνισε με νόημα: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι και οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και οι φίλαθλοι ότι η Λαμία είναι μια ομάδα που κάνει μια προσπάθεια, όχι να μείνει στην κατηγορία, αλλά να βρεθεί κάπου αλλού, στη μεγαλύτερη κατηγορία. Όλα αυτά τα 4 χρόνια που είμαι εδώ στην ομάδα μαζί με τα άλλα παιδιά έχουμε ξοδέψει χρήμα, κόπο και πολλές φορές έχουμε λείψει από τις οικογένειές μας για μέρες και όσοι δεν τα σέβονται αυτά δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα της Λαμίας».

Στη συνέχεια ευχήθηκε στον Σπανό καλή επιτυχία στο έργο του, καθώς, όπως είπε, «όλοι κρινόμαστε από τα έργα μας», λέγοντας στη συνέχεια ότι η διοίκηση δεν μπορεί να παίξει μπάλα, αλλά να εξασφαλίσει τα εχέγγυα σε ποδοσφαιριστές και προπονητή, που πρέπει να κάνουν τη δική τους δουλειά.

Μάλιστα, είπε ότι αν μπορούσε, θα έκανε ακόμα περισσότερες αλλαγές στο ρόστερ, οι οποίες δεν αποκλείεται να έρθουν, δίνοντας… τελεσίγραφο δύο αγώνων:

«Κάποιοι ποδοσφαιριστές για μένα με την εμφάνιση που έκαναν στην Ζάκυνθο δεν θα έπρεπε να είναι στην ομάδα. Τους δίνουμε μία ακόμη ευκαιρία. Έχουμε δύο παιχνίδια, Χανιά, Αχαρναϊκό. Εάν σε αυτά τα παιχνίδια τα δύο η Λαμία δεν φέρει θετικά αποτελέσματα, θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές».

Στα αγωνιστικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το εντατικό πρόγραμμα του νέου τεχνικού, με εξαίρεση τον Δημήτρη Ζουλιώτη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αποχωρώντας κιόλας πριν αυτό ολοκληρωθεί.