Βαθμολογία

Τέλος και επίσημα από Λαμία ο Βαζάκας

Με μία πολύ λιτή ανακοίνωση η Λαμία γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βαζάκα την Τρίτη (12/1). Το «διαζύγιο» ήταν αναμενόμενο και σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως, ειδικά μετά την ήττα των «κυανόλευκων» από τη Ζάκυνθο την Κυριακή (10/1). «Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Βαζάκα», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο ίδιος ο Βαζάκας είχε επιβεβαιώσει την απομάκρυνσή του από τη Λαμία με δηλώσεις του στον ΟΤE TV το βράδυ της Δευτέρας (11/1), τονίζοντας μάλιστα ότι η στάση του συλλόγου απέναντί του ήταν ανέντιμη. «Τελειώσαμε. Αιτία ότι έχασε η ομάδα στην Ζάκυνθο. Η ανακοίνωση που βγήκε άφηνες αιχμές για την τιμιότητα μου. Αυτή η ανακοίνωση είναι ανέντιμη και ανήθικη. Θα περιμένω να την ανακαλέσουν, διαφορετικά θα πράξω τα δέοντα», δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος.

Στον πάγκο της Λαμίας αναμένεται να καθίσει ο Δημήτρης Σπανός. Οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.