Βαθμολογία

Προσφυγές από Στρατηλάτη και Διαμαντόπουλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου περνάει μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της ιστορίας του. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής ότι αποχωρούν από τα διοικητικά, δύο ακόμα ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» κατέθεσαν προσφυγή τη Δευτέρα (11/1), με σκοπό να διασφαλίσουν τα χρήματα που τους οφείλονται και παράλληλα να μείνουν ελεύθεροι για να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.

Συγκεκριμένα, οι Κυριάκος Στρατηλάτης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος προσέφυγαν κατά της ΠΑΕ και ακολούθησαν το ίδιο δρόμο με τους Λεόν, Καραμανλή, Τσιλιγκίρη, Γουόρντεν, Ντάσιο και Χιντζίδη.

Έτσι, το ρόστερ των «ερυθρολεύκων» αρχίζει να μειώνεται ακόμα περισσότερο και κανείς δεν είναι σίγουρος αν η ομάδα θα μπορέσει να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι με την Κέρκυρα την Κυριακή (17/1).

Είναι πλέον, ολοφάνερο πως όσοι ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει στην ομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν το δρόμο της προσφυγής. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στον Ολυμπιακό, με τις εξελίξεις στην ομάδα να είναι απρόβλεπτες.