Βαθμολογία

Παραίτηση Μποτσιβάλη στον ΑΟΧ

Θολό είναι το τοπίο στον ΑΟΧ μετά την έκτακτη Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (11/1). Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία, γνωστοποιώντας, όμως, ότι η ομάδα έχει κανονικά ρυθμίσει όλα τα ζητήματα που θα της επιτρέψουν να συμμετάσχει κανονικά στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Παράλληλα, ορίστηκε νέα Γ.Σ. για την 1η Φεβρουαρίου, με τον απερχόμενο πρόεδρο να ζητά από τους Χανιώτες να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν με τα διοικητικά του συλλόγου, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανείς ενδιαφερόμενος.

Παράλληλα, περίπου στις 21.00 είχε και συνομιλία με οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας σε καλό κλίμα, με τους οπαδούς, όμως, να μην παίρνουν σίγουρα τις απαντήσεις που θα ήθελαν όσον αφορά το μέλλον του ΑΟΧ.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης: «Δυστυχώς και με λύπη, είμαι αναγκασμένος να ενημερώσω όλη την αθλητική οικογένεια των Χανίων ότι ούτε αυτή τη φορά είχαμε απαρτία στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, παρότι στην προηγούμενη μου είχαν υποσχεθεί ότι θα έχουμε. Ευχαριστώ πολύ το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που μας έχει στηρίξει μέχρι σήμερα και τους ανακοινώνω πως είμαι αναγκασμένος να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, ενώ εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω στην ομάδα. Σας ενημερώνω πως η ομάδα έχει ήδη προγραμματιστεί για τη συμμετοχή της στο β' γύρο του πρωταθλήματος. Τα καθήκοντα του Προέδρου προσωρινώς θα ασκούνται από τον Αντιπρόεδρο. Η νέα Γενική Συνέλευση ορίζεται για τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου και ελπίζω ότι έως τότε θα εμφανιστούν Χανιώτες να αναλάβουν την τύχη της ιστορικής ομάδας, μίας ομάδας που έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μίας ομάδας που αφιερώσαμε χρόνο και χρήμα και καταφέραμε να την νοικοκυρέψουμε. Ενημερωτικά έως σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κανείς».