Βαθμολογία

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ιάλυσο και Εθνικό

Το απόγευμα της Κυριακής (10/1) στο γήπεδο του Μοσχάτου και μετά το τέλος της αναμέτρησης του Εθνικού με τον Ιάλυσο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής διαδραματίστηκαν άσχημα επεισόδια. Οι Ροδίτες είχαν πολλά παράπονα από την φιλοξενία των Πειραιωτών και τη Δευτέρα (11/1) εξέδωσαν μία επιθετική ανακοίνωση περί… ανταπόδοσης της φιλοξενίας στον δεύτερο γύρο. Οι νησιώτες κατηγορούν τον πειραϊκό σύλλογο και προσωπικά τον πρόεδρό του, Αλέξη Αγγελόπουλο, για την αντιμετώπιση προς τα μέλη της αποστολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιάλυσου: «Ο ΓΑΣ Ιάλυσος 'ευχαριστεί θερμά' τη διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς για τη 'φιλοξενία' που παρείχε στην ομάδα μας πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά κυρίως μετά τη λήξη της κυριακάτικης αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων μας. Είναι αλήθεια πως τέτοιου είδους 'φιλοξενία', στις μέχρι τώρα επισκέψεις μας σε διάφορες πόλεις με διάφορες ομάδες του ομίλου μας, δεν είχαμε την τύχη-ατυχία να έχουμε γευτεί.

Τα νέα ήθη (ανήθη) που πρεσβεύει η διοίκηση του κ. Αγγελόπουλου είναι πρωτοποριακά και περιλαμβάνουν ακόμα και το δικαίωμα ο πρόεδρος ή οποιοσδήποτε παράγοντας να μπορεί να επιτίθεται και να βιαιοπραγεί ενάντια σε ποδοσφαιριστή-ες αντίπαλης ομάδας. Λυπούμαστε για αυτά αλλά συνάμα υποσχόμαστε στην προσπάθεια ανταπόδοσης της φιλοξενίας (που πραγματικά η διοίκηση του κ.Αγγελόπουλου, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, την κάνει πιο δύσκολη).

Υ.Γ. Άραγε κ. Αγγελόπουλε οι αντίπαλοι δεν σέβονται την ιστορία και το όνομα του ιστορικού σωματείου του Εθνικού Πειραιώς, όπως δηλώσατε προ καιρού κατά την υποτιθέμενη παραίτηση σας, ή οι πράξεις σας και της διοικήσεως σας απεικονίζουν την ασέβεια»;

Λίγες ώρες αργότερα, η διοίκηση του Εθνικού απάντησε και μάλιστα στον επίλογο της ανακοίνωσης υπάρχει η ευχή για: «καλή επιτυχία στην ιστορική ομάδα του ΑΣ Ρόδου που χωρίς 'πλάτες' πολεμάει για μία καθαρή άνοδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση του Εθνικού: «Ο Εθνικός είναι γνωστός τοις πάση για τη φιλοξενία του, αλλά κάποιοι ξέχασαν ότι εκτός από ιστορικός σύλλογος.....είναι και ομάδα του Πειραιά.

Όποιος νομίζει ότι μπορεί, μέσα στο Μοσχάτο να βρίζει τα Θεία και να απειλεί πρέπει να το σκέφτεται δύο φορές. Όσο για τη μελλοντική 'φιλοξενία' του Ιάλυσου και την ανώνυμη ανακοίνωση του συλλόγου, καταλαβαίνουμε την πικρία τους, μετά τη δίκαιη μας νίκη. Κάτι πρέπει να βρουν να τους φταίει.

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον Κύριο Μίχο, που με τη στάση του και τη δουλειά του αποτελεί κόσμημα για την κατηγορία και τελειώνοντας να πούμε και Καλή επιτυχία στην ιστορική ομάδα του ΑΣ Ρόδου που χωρίς 'πλάτες' πολεμάει για μία καθαρή άνοδο».