Βαθμολογία

Ενίσχυση με Ντάλλα στον Φωστήρα

Σε μία σημαντική προσθήκη εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής προχώρησε ο Φωστήρας. Οι «κιτρινόμαυροι» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Αλέξη Ντάλλα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Πειραιά. Ο 25χρονος μέσος θα προσπαθήσει να συμβάλλει στο να διατηρηθεί η νέα του ομάδα στην κορυφή του 4ου ομίλου και να πάρει την άνοδο.

Αναλυτικά: «Ακόμη μια προσθήκη πραγματοποίησε ο ΑΠΟ Φωστήρας στο έμψυχο δυναμικό του, δίνοντας περισσότερες επιλογές στον τεχνικό της ομάδας, Κώστα Ψυρόπουλο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει το σύλλογο στο β’ γύρο του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Καλαματιανού προπονητή θα γυμνάζεται από εδώ και στο εξής ο 25χρονος μέσος Αλέξης Ντάλλας.

Το νέο απόκτημα του Φωστήρα έχει γεννηθεί στις 21-2-1990 και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα με δεδομένο ότι διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία. Άλλωστε το επιτυχημένο πέρασμα από  Κορωπί, Ρόδο, Πανόπουλο, Πανηλειακό, Αχαρναικό, Λαμία, Αστέρα Βάρης και Εθνικό Πειραιά αποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν ικανότατο άσο. Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Ντάλλα στην οικογένεια του Φωστήρα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο».