Βαθμολογία

Αποχώρηση-έκπληξη με Καραδέμητρο στην Κηφισιά

«Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καραδέμητρο. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για τη μέχρι τώρα παρουσία του, τον επαγγελματισμό του και το ήθος που επέδειξε με τα χρώματα της ομάδας μας, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Και η ανακοίνωση της μεταγραφής: «Η ΑΕ Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Ζαφειρίδη. Ο 26χρόνος μέσος (24/7/1989) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Ιωνικού.

Ο δυναμικός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Ατρόμητο Γεροσκήπου, ενώ από το 2013 μέχρι και το 2015 πρόσφερε τις υπηρεσίες του με μεγάλη επιτυχία στο Γιούχτα. Το καλοκαίρι μετακόμισε για πρώτη φορά στην Αθήνα για λογαριασμό του Ιωνικού, αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις ως βασικό στέλεχος των Νικαιωτών.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».