Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Τα «ζευγάρια» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Νικ. Δημερά και εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων σωματείων, η προγραμματισμένη κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι 8 ομάδες που είχαν προκριθεί από την προκριματική φάση (2 από κάθε όμιλο) και ήταν οι: Τύρναβος 2005, Δωτιέας Αγιάς, Απόλλων Λάρισας, Αχιλλέας Φαρσάλων, Φαλανιακός, Σμόλικας, Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, Ηρακλής Λάρισας. Η κλήρωση ανάδειξε τα εξής «ζευγάρια» της προημιτελικής φάσης:

Δωτιέας Αγιάς – Αχιλλέας Φαρσάλων (9)
Τύρναβος 2005 – Ηρακλής Λάρισας (10)
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – Απόλλων Λάρισας (11)
Σμόλικας – Φαλανιακός (12)

Οι παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν, όπως έχει προαναγγελθεί, μεθαύριο Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016, στα γήπεδα των πρώτων ομάδων και με ώρα έναρξης την 14.30΄.

Παράλληλα με την κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης έγινε και οι κλήρωση των 2 αγώνων της ημιτελικής φάσης. Σύμφωνα με αυτή ο νικητής του αγώνα (  9  ) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα (  10  ) και ο νικητής του αγώνα (  11  ), το νικητή του αγώνα (  12  ).

Οι 2 αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 14.30΄, σε ουδέτερα γήπεδα, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη του Κυπέλλου, τα οποία θα οριστούν από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Μέχρι την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2016 θα πρέπει να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου και να αποσταλεί στην ΕΠΟ ο Κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας, εν όψει της έναρξης του των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων των ΕΠΣ (κλήρωση στις 24 Φεβρουαρίου – έναρξη 9 Μαρτίου 2016).