Βαθμολογία

«Καρφιά» διοίκησης για Βαζάκα!

Τα σύννεφα που έχουν συγκεντρωθεί για τον Γιώργο Βαζάκα στη Λαμία, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 στη Ζάκυνθο, επιβεβαιώνονται από την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα (11/1). Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ λοιπόν κάνουν λόγο για μια όχι και τόσο έντιμη ήττα από πλευράς της ομάδας τους, ενώ σημειώνουν ότι δεν έχουν μάθει να μπερδεύουν τη γυναίκα με την ερωμένη, αναφερόμενοι στις δηλώσεις του Βαζάκα ύστερα από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ζακύνθου για την έντιμη νίκη από πλευράς τους. Από πλευράς μας η ήττα δεν ήταν και τόσο έντιμη. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να βρούμε την αλήθεια.

Εμείς στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει να είμαστε έντιμοι, όπως και στη ζωή μας. Δεν έχουμε μάθει να μπερδεύουμε τη γυναίκα μας με την ερωμένη, όπως κάποιοι άλλοι. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και όποιος από την ομάδα μας έχει ευθύνη γι' αυτό το αποτέλεσμα θα τιμωρηθεί. Και όσοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα είναι θρησκεία και οικογένεια δεν έχουν καμία θέση σ' αυτήν.

Ξέρουμε να χάνουμε στον αθλητισμό (ποδόσφαιρο), ξέρουμε ότι οι αγώνες έχουν τρία αποτελέσματα, αλλά όχι μ αυτόν τον τρόπο. Η Διοίκηση της Λαμίας ζητάει συγγνώμη από τους φιλάθλους της και έχει κάνει τα πάντα να πάει αυτή η ομάδα μπροστά, δυστυχώς όμως το ποδόσφαιρο της Football League έχει πολλά προβλήματα και απρόβλεπτα γεγονότα και έτσι δεν μπορεί να κρύψει ότι προβληματίζεται για το αν αξίζει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια».