Βαθμολογία

Κέιν: «Μας κράτησαν στο παιχνίδι οι οπαδοί»

Η Τότεναμ πίστεψε στην αποφυγή του αποκλεισμού και εξασφάλισε επαναληπτικό παιχνίδι απέναντι στη Λέστερ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας (2-2), χάρη και στην ώθηση που συνέχισαν να δίνουν οι οπαδοί της ακόμα κι όταν οι «αλεπούδες» ανέτρεψαν προσωρινά το σκορ, σύμφωνα με τον Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος φορ των «σπιρουνιών» που μπήκε με αλλαγή στο 68' και ευστόχησε σε πέναλτι στο 89' για το αποτέλεσμα της πρώτης, όπως αποδείχθηκε, αναμέτρησης με το σύνολο του Ρανιέρι, είχε να πει:

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να παραμείνουμε στη διοργάνωση και να διεκδικήσουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Παίζουμε πάλι την Τετάρτη με τη Λέστερ για το πρωτάθλημα και μετά ξαναπαίζουμε τη ρεβάνς για το Κύπελλο.

Όλοι θέλουμε να παίζουμε συνέχεια αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει ποιος παίζει και ποιος όχι. Εγώ απλά ήθελα να βοηθήσω και να προσφέρω στην ομάδα μου από τη στιγμή που θα έμπαινα στο ματς και ευτυχώς το έκανα. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, πολύ καλό επιτελείο και θέλουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να εξελισσόμαστε...

Οι οπαδοί μας ήταν αυτοί που μας κράτησαν στο παιχνίδι και δεν άφησαν την πρόκριση να φύγει σήμερα... Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη δεύτερη ευκαιρία με τη ρεβάνς και θα τους έχουμε πάλι μαζί μας».