Βαθμολογία

Επίσημα στη Μπόρνμουθ ο Αφόμπε

Στη νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ, Μπόρνμουθ ανήκει από το απόγευμα της Κυριακής και για τα επόμενα 4,5 χρόνια, ολοκληρώνοντας τη μετακίνησή του από τη Γουλβς, ο Μπενίκ Αφόμπε!

Για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, οι «cherries» έσπασαν το ρεκόρ ποσού στις μεταγραφές τους διαθέτοντας 10 εκατ.λίρες, όμως έκριναν ότι θα βγουν ωφελημένοι από αυτό, σκεπτόμοι πως φέτος έχει ήδη 10 γκολ σε 27 παιχνίδια με τους «λύκους» και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μαζί και με τη θητεία του στην ΜΚ Ντονς με τη μορφή δανεισμού, σκόραρε συνολικά 32 φορές!

«Έχει ταλέντο που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και η εξέλιξή του ήταν δύσκολο μην γίνει αντιληπτή βλέποντάς τον στο γήπεδο, τις φορές που τον παρακολουθούσαμε τόσο με τη Γουλβς, όσο και με την ΜΚ Ντονς από πέρυσι» είχε να πει ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπόρνμουθ, Νιλ Μπλέικ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αφόμπε είχε βρεθεί στα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ σε πιο νεαρή ηλικία, ενώ έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία στα μικρά κλιμάκια της εθνικής ομάδας.