Βαθμολογία

Κολονέλο: «Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ...»

Μια πολύ σπουδαία νίκη πήρε η Ζάκυνθος με το 3-0 επί της Λαμίας, ωστόσο οι νησιώτες δεν αποκλείεται να βρεθούν σε αναζήτηση προπονητή εντός των επόμενων ημερών.

Και τούτο διότι ο Τζιανλούκα Κολονέλο εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι δεν έχει πληρωθεί ακόμα και κάνοντας λόγο για άθλιες συνθήκες εργασίας, ενώ είπε ότι θα αποφασίσει την Τρίτη (12/1) για το τι θα κάνει.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη, αλλά και για την πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Ήταν κομβικής σημασίας νίκη, γιατί αν δεν κερδίζαμε θα είχαμε πρόβλημα. Ήταν μια νίκη που δομήθηκε πάνω στη σκληρή δουλειά που έγινε όλη την εβδομάδα, αν και όχι στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Αφιερώνω τη νίκη σε όλο το νησί, αλλά και στο τεχνικό τιμ, γιατί μερικές φορές δουλεύει σε άθλιες συνθήκες. Χθες για παράδειγμα όταν ήταν να γίνει το χαλάρωμα, επειδή υπάρχει το θέμα με την επανασπορά του σταδίου, αλλάξαμε τρία γήπεδα και κάναμε τελικά το χαλάρωμα πίσω από το τέρμα του σταδίου», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Έχω κάποια παράπονα. Είμαστε εδώ ένα μήνα και δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ. Αγόρασα εγώ από την τσέπη μου ένα μηχάνημα για τους παλμούς των παικτών. Πλήρωσα εγώ ο ίδιος χρήματα για να ταξιδέψω στην Ιταλία για τις γιορτές. Όλα αυτά και κανείς δεν μου έχει πει ένα ευχαριστώ. Εγώ και ο βοηθός μου δεν έχουμε συμβόλαιο. Την Τρίτη θα σκεφτώ τι ακριβώς πρέπει να κάνω, αν πρέπει να πάρω κάποια συγκεκριμένη απόφαση.

Ξέρω την κατάσταση που υπάρχει από την προηγούμενη θητεία μου. Αντί να βελτιώνεται η κατάσταση, χειροτερεύει. Έχω οικογένεια, όπως και οι βοηθοί μου. Τα πρώτα χρήματα που πήρα εφέτος είναι προ τριών ετών, τα οποία τα πήρα από τη Φούτμπολ Λιγκ».