Βαθμολογία

Δημόπουλος: «Στη Β' εθνική και του χρόνου»

Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε και στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα (2-0) την Κυριακή (10/1) για την 14η αγωνιστική της Β’ Eθνικής. Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά ο Θανάσης Δημόπουλος είναι αισιόδοξος για την παραμονή του συλλόγου στην κατηγορία.

Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» υποστήριξε πως η ομάδα θα είναι και του χρόνου στη Β’ εθνική. Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου: «Αν έμπαινε το δοκάρι στην πρώτη φάση που είχαμε, θα ήταν υπέρ μας η ψυχολογία και θα είχε πρόβλημα ο αντίπαλος. Είδαμε ένα καλό παιχνίδι. Είχε καλές φάσεις. Δεν ήταν αντιαθλητικό, γιατί το γήπεδο ήταν πολύ… βαρύ.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμαστε πάρα πολύ καλοί, μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, αλλά ήμαστε άτυχοι. Ο Αγροτικός Αστέρας σε μια στημένη φάση έβαλε το πρώτο γκολ. Αυτό βοήθησε την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα να ανέβει ψυχολογικά και άρχισε η δική μας αυτοπεποίθηση να χάνεται. Μετά μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κάτι και να γυρίσουμε το αποτέλεσμα αλλά ήρθε γρήγορα το δεύτερο γκολ και από κει και πέρα προσπαθήσαμε αλλά δεν έγινε.

Δεν χάνεται τίποτα όμως. Εμείς έχουμε στόχο να σωθεί η ομάδα και μέχρι το τέλος έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και νομίζω ότι θα είμαστε στη Β’ Εθνική και του χρόνου. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ευόσμου, της εύχομαι ό,τι καλύτερο».